Werk-counselor / coach

U kunt mij inhuren als coach / counselor bij vraagstukken rondom werk.  Als werk-counselor help ik mensen met hun vragen over werk en zingeving. Ik ben beschikbaar als klankbord voor mensen die behoefte hebben aan een uitlaatklep, een steuntje in de rug,  er niet alleen voor willen staan, aandacht en medemenselijkheid kunnen gebruiken. En ondersteun mensen bij het vinden van hun bedoeling en hoe deze vorm te geven in hun werkzame leven.

Eén of meerdere counselingsgesprekken, voor als het even niet meezit of onduidelijk is waarom en waartoe. Dit kan juist die steun en versterking bieden waardoor mensen meer mogelijkheden zien. Uitvallen, formele trajecten als mediation of outplacement, of vertrek kan zo worden voorkomen.

Als organisatie biedt u hiermee uw medewerkers de ruimte – bijvoorbeeld  in situaties van verlies,  disbalans, stress,  ongenoegen en leed – ,  om weer op adem te komen, door te kunnen praten met een onafhankelijke counselor.

De gesprekken kunnen afzonderlijk met medewerkers ingepland worden. Ook is het mogelijk om als organisatie een abonnement te nemen. Hierdoor verzekert u zich als organisatie van de mogelijkheid dat uw medewerkers bij een onafhankelijke, neutrale, vertrouwelijke persoon  terecht kunnen en vrijuit kunnen spreken, zonder dat er consequenties aan verbonden worden of belangen verstrengeld raken.

Een coachingstraject waarin op een of meerdere specifieke thema’s wordt gecoached is ook mogelijk.